Ochrana soukromí

Ochrana osobních údajů v souladu s GDPR

Jaké údaje zpracováváme?

  • Zpracováváme Vaše jméno, příjmení a email, který jste vyplnili při registraci.
  • Pokud při nákupu vyplňujete informace o firmě, zpracováváme Jméno firmy, IČ, adresu firmy.
  • Dále používáme cookies.

Proč tyto údaje zpracováváme?

  • Email slouží k Vaší identifikaci v systému a k přihlášení. Zpracováváme ho také proto, abychom Vám mohli posílat emaily, které souvisí s tím, že využíváte portál LearnTube (informace o objednávce, pokyny k platbě, informace o aktivaci kurzu, zaslání daňového dokladu, informační maily o nových kurzech či slevách(marketingové emaily) apod.)
  • Jméno a příjmení slouží k tomu, abychom věděli, jak Vás máme oslovovat.
  • Informace, které vyplňujete při objednávce “na firmu” (Jméno firmy, IČ, adresa) slouží pro potřeby faktury.
  • Cookies slouží k nezbytnému provozu LearnTube (přihlášení, vkládání produktů do košíku) a pro potřeby Google Analytics. Používání cookies můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na základě jakého právního titulu informace zpracováváme?

Na základě právních titulů:
  • Plnění smlouvy (pokud si od nás objednáte kurz)
  • Právní povinnost (pokud vyplníte informace o firmě pro potřeby faktury)
  • Oprávněný zájem (pokud si od nás objednáte kurz a my Vám poté zasíláme informace o nových kurzech nebo akcích, cookies)
  • Souhlas se zpracováním osobních údajů (pokud se registrujete k odběru newsletterů, případně se na LearnTube registrujete a ještě jste nenakoupili.)

Jaké údaje mohou vidět ostatní uživatelé?

Ostatní uživatelé mohou vidět pouze Vaši “PŘEZDÍVKU”, a to pouze pokud napíšete komentář nebo dotaz k videu nebo ke kurzu. Přezdívku si můžete libovolně zvolit v nastavení Vašeho profilu: https://learntube.cz/?page=settings . Standardně je přezdívka nastavena jako Vaše jméno a příjmení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup?

  • LearnTube s.r.o. (Správce údajů i zpracovatel) - provozovatel portálu
  • Wedos Internet, a.s. (Zpracovatel údajů) - používáme jejich serverhosting
  • Google, Inc. (Zpracovatel údajů) - používáme emailový server od Googlu

Jak dlouho vaše osobní údaje zpracováváme?

  • Tak dlouho, jak dlouho chcete využívat portál LearnTube. Pokud již LearnTube využívat nechcete, můžete svůj souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat.
  • Data potřebná pro fakturaci a daňový úřad zpracováváme po dobu, kterou nám ukládá zákon.

Jaká máte práva v souvislosti s ochranou Vašich osobních údajů?

  • Máte právo na opravu osobních údajů, které o Vás zpracováváme.
  • Máte právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů, pokud jste tento souhlas udělili.
  • Máte právo být zapomenuti. Všechny Vaše osobní údaje musíme smazat.
  • Máte právo podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kdo je v LearnTube DPO (Data Protection Officer), neboli pověřenec pro ochranu osobních údajů?

Marek Valášek
marek@learntube.cz
775 859 400

Pokud máte pochybnosti o ochraně Vašich osobních údajů, neváhejte se na Marka obrátit.

LearnTubeO nás
0
Přihlášení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Napište nám
Napište nám
Facebook